onsdag 30 september 2009

Då va serien igång yes!!!!

Dagens Greys va inte upplyftande direkt, väldigt sorglig snyft......
Men det är en riktigt bra serie.
Dagen började med ett besök hos tandläkaren, undersökning och lagning av en tand och gissa vad den summan blev.... jo den lilla nätta summan 2000 spänn pust, får bli nudlar till helgen;)
Nä nu blev klockan för mycket för lilla mej, sängen kallar;)
Natti natti

tisdag 29 september 2009

Frost burr

Jaha då kom den första frostmorgonen, fy va kallt. Man vet att den kommer vid denna tiden men ändå känns det tidigt.
Annars har de vart en vanlig tisdag, var hos min revisor Boel efter jobbet med lite papper.
Sen var de hem och kolla idol.
Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, skööööööönt
Natti natti

måndag 28 september 2009

Elvira åker tillbaka

Tjingeling!! Idag åker Elvira tillbaka till sitt andra hem igen, TRÅKIGT:( men man får tänka på att hon snart kommer och hälsar på igen:)
Tuva har lekt hela dagen med Tyra, dom har längtat efter varandra, Tuva var ju inte i skolan förra veckan så dom hade mycket att ta igen.
Vi införskaffade nya fräcka gummistövlar till Tuva idag kolla in dom.
Idag har vi tänt våran första brasa för säsong, mysigt.
Nu är de nog dags för bingen tror ja, natti natti Tuva och Tyra med Elvira

Tuvas fräcka stövlar

söndag 27 september 2009

"Vandringspokalen";)

Jajamensan precis som ja trodde en vandringspokal ;) men den var väldigt tjusig. Han fick även en liten summa pengar och en 75a whiskey....
Vi fick en utsökt 3 rätters middag smarrigt värre.
Idag har jag och barnen Carolina är snart 21 men hon går under namnet barn ändå ;) varit på långpromenad i skogen med vår goa Elvira, jätte skönt.

Framåt eftermiddagen var vi hos min bror med familj och hälsade på alltid lika mysigt, ja älskar er alla.



Här är den tjusiga pokalen.




Här tar min käre man emot sitt pris

lördag 26 september 2009

Idag blir det bankett


Dagen började med en skön morgonpromenad med Elvira, sen var det dags att gå till jobbet. jag jobbade bara till 13.00 sköööönt. Sen va det hem igen, då fick jag med mej båda min barn på en härlig skogspromenad:). Kvällen ska gå av stapeln på min käre Henkes golfklubb"hans andra hem";) där han ska mottaga ett första pris i en större golftävling:) Ska bli spännande vad det blir, antagligen nån trökig vandringspokal;) Men man vet ju aldrig kanske kan kamma hem en mille eller nåt:) Nu måste jag fixa iordning mej till detta event tjing

fredag 25 september 2009



Tuva o Elvira

Idag fredag jippieeee!!

Idag har Tuva vart hemma hos mamma hela dagen, men hon är känner sig bra nu, så de blir skolan på måndag. Idag kommer våran goa Elvira hem till oss och ska stanna tills på söndag åhhh va mysigt. Sen blir de tacokväll och idol. Ha en trevlig helg ni där ute..

Torsdag ledig eftermiddag:)

Torsdag var Tuva fortfarande sjuk men lite bättre, ja var ledig från klockan 13.00 skönt...
Så de blev en lugn och skön eftermiddag. Mamma var hemma hos oss och åt middag.
Sen på kvällen blev de idol som vanligt....

torsdag 24 september 2009

Onsdag

Idag är Tuva fortfarande sjuk hon har urinvägsinfektion stackars liten, hon har varit hos mormor hela dagen när vi har jobbat, tack o lov för mormor.
Kollade på två sista avsnitten av Grey´s Anatomi på kvällen mysigt, längtar till nästa onsdag när den nya omgången startar=)
Annette o Sussanne

Tisdag med väninnorna:)



Hej igen i tisdags var jag ute på stan närmare bestämmt på Eva´s Paley, med mina goa väninnor Annette och Sussanne. Trevligt som vanligt men alldeles för sällan. Jag fick mumsat i mig en hallonpaj med vaniljsås mummmmms va gott och onyttigt;)

måndag 21 september 2009

Carolina ♥ Mikael

Igår hände nåt väldigt roligt:) Carolina och Mikael blev ett par igen efter ca 6 veckors slut, gissa om vi blev glada hela familjen. VÄLKOMMEN HEM vår kära svärson

Mitt första blogginlägg

Jaha då har man fallit för frestelsen att börja blogga;). Vi får väl se om de finns nåt intressant att skriva om familjen här på berget. Idag måndag är de min lediga dag SKÖNT!!!! Fick hämta Tuva i skolan för hon kände sej inte riktigt bra, hon har varit hängig hela helgen men idag trodde ja det var bättre, men icke sa nicke så de blir till o ta de lilla lugna idag.