söndag 6 december 2009

Tuvas pyjamasparty

Igår var det kalas dax igen :-) Tuvas pyjamasparty. Det började kl 16.00-19.00. Det var 4 st som inte kunde komma så dom blev bara 6st, men det var faktiskt lagom, det tyckte Tuva med.
Viktigast var nog ändå för henne att Ebba och Frida våra f.d grann töser kom. Det blev tacos först, sedan glass med chokladsås till efterrätt. Sedan var det lite spel tjejsnack, singstar, limbo, stå i 90 grader mot en vägg och kasta gris....
Kl 19 var kalaset slut, men då var de ju bara början för resten av kvällen. Ebba och Frida skulle ju sova över. Jätte mysigt, dom e så gulliga dom flickorna och dom leker fantastiskt ihop alla 3.
Dom somnade inte förrän framåt natten ;-) Frida vid 23 och dom stora 00.30.

Söndag morgon var det full aktivitet från 08.00, men i lugn tappning. Fortsatt lek fram till Linda och Robert kom vid 13.30. Fick en jätte fin blomma utav Ranielis. Tack snälla.
När dom hade åkt var det tråkiga besked till Tuva, våran hamster Snövit som stått hos mormor sen 1 1/2 år hade somnat in. Ledset gick vi ner till mormor och fick hämtat henne och lagt henne i en låda med bomull i, sedan fick hon en plats i trädgården bredvid Stuart. Sov så gott nu lilla Snövit. Kvällen annars blir lugn med en go film eller nåt. Henke åker till Kina och Taiwan m.m
imån och kommer inte hem förrän 2 dagar innan jul.
Ha en trevlig andra advent.
Här äts det för fullt
Tilda , Matilda, Lisa

Tuva, Ebba, Frida spelar fia med knuff

Tjejerna
Tuva, Ebba och Frida sjunger singstar

fredag 4 december 2009

Underbart Calle och Erik till final

Vilken härlig fredagskväll. Mina favoriter Calle och Erik till final:-)
Att man kan bli glad för så lite.
Spännande nu nästa fredag.
Nä nu ska ja hoppa i bingen, jobb imån!!!!!!!


Vilka duktiga killar

torsdag 3 december 2009

Tuva hemma från skolan

Gårdagen flöt på som vanligt, jobba sen hämta Tuva på dramat. Henke fick bytt sina däck i grevens tid ;-). Sen var det Grey's som vanligt på onsdagskvällarna.

Idag vaknade vi innan 6 av att Tuva hade ont i magen, upp på toa och där blev det lite kräkning.
Sen fick vi somnat om en stund, sen var det upp och då kom det andra vägen, sen var hon bra igen. Jag tror det var en klassisk förstoppning, mycke skit snack nu ;-)
Jag jobbar kväll idag. Handlat lite grejer till kalaset på lördag. Tuvas pyjamasparty.
Ha en trevlig dag......

Så här mysigt kan man ha det när man är hemma från skolan, jul pysslar lite:-)
Skönt att bara få koppla av lite.

tisdag 1 december 2009

Vinterkänsla

Måndagen avlöpte i 190 :-) När man är ledig då e allt inbokat. Handla varor till jobbet, till hemmet, banken, städa, tvätta och lite julklappar puh.......Sen på kvällen var det till att köra käre Pontus till och från träning. Då får man lite tid att hälsa på bror min med familj en stund, mycket kärlek till dom alla från oss.

Idag var det allt lite julstämning,härligt. Idag blir det till att bara slappa vid tv,n.
Ha en go kväll