torsdag 2 september 2010

Tuva har börjat fotboll

Igår fick jag hämtat Tuva, och det var sååååååå härligt. Hon hade givetvis haft det jätte bra och jag är så stolt över henne. Det bubblade ur henne allt dom hade gjort :-)

Sen på em var det dax att testa fotboll det har hon aldrig gjort. Hon tyckte det var kul så hoppas att detta kan bli ett intresse.Idag började hon inte förrän 10.00, skönt att sova ut. Imorgon fick dom ledigt som kompensation för Flatön.
Jag själv är ledig hela dagen idag, ååååååååååå va skönt eller va säger ni?
Ska nog ut och sätta mig på altanen en stund tror jag.
Puss på er

3 kommentarer:

 1. Kul om hon fattar tycke för fotboll - i alla fall när det är fint väder när man skall vara publik ;-) Själv skall jag titta på Ebba i Herrljunga på lördag - antagligen lite bakis - men kul är det. Skönt för er att ha skruttan hemma igen. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad duktig hon är "våran" lilla Tuva. Härligt att det blev så lyckat med skolresan. Håller förstås tummen att hon fastnar för fotboll, gammal fotbollsmorsa som jag är ;), men huvudsaken är väl att hon provar sig fram. Själv vårdar jag min höstförkylning så det blir inget solande på min altan idag:( Fin den blev din nya blogg förresten. Puss på dej

  SvaraRadera
 3. Skoj att hon tyckte om fotbollen. Min Elsa älskar det och Ninni skall börja efter jul. Själv älskar jag fotboll så jag är så glad så :-)

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar :-)
Blir alltid lika glad