onsdag 28 april 2010

En liten uppdatering

Fattar inte att jag blivit så dålig på att hinna med min blogg.
 • Måndag var vi hos vi hos min goa " syrra Iren och hennes goa man Jan-Åke och häsade på oförhappandes. Lika trevligt som vanligt. På dagen var vi på Partillebo och var med och var smakråd när Carolina och Mikael valde inredning till sin lägenhet. Det blir jätte fint.


 • Tisdag var jag och träffade 3 goa tjejer. Emelie, Birgitta och Karin i Lerum. Vi hade gör skoj, fick goda mackor med mycket gott pålägg mmmmmm va gott. Härligt tjejsnack blev det.

  Emelie Birgitta(mamman till Emelie) Karin. Kanontjejer.

Idag har man bara jobbat som vanligt. Tuva fick hem resultatet på sitt prov om vikingarna som hon hade förra veckan. Gissa om vi blev stolta 44 av 45 möjliga grymt bra. Heja dej Min bästa Tuva.

Här ser ni det fantastiska resultatet.
Ha nu en bra kväll, kram på er

2 kommentarer:

 1. Härligt att du är tillbaka. Vad duktig Tuva är. Kram

  SvaraRadera
 2. Heja TUVA! Men du man hinner inte alltid med, jag vet. Visst är det kul att blogga men jag tror att det är viktigt att man inte känner press, att man faktiskt bloggar för sin egen skull, lätt att det blir ett måste. Har faktiskt själv känt stress och press kring mitt bloggande, märkligt att det blir så men men idet stora hela så är det ju faktiskt riktigt kul. Oj vad jag skrev av mig nu hihihi så är det ibland....

  Kul att du kommer tillbaka iallafall....vi väntar här vet du :)

  Kram på dig och hoppas du får en jätte bra dag!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar :-)
Blir alltid lika glad