fredag 12 februari 2010

" Houdini "

Tro't eller ej, men imorse hörde Carolina att det var en mus under diskmaskinen. Jag var redan på jobbet, och Henke med, men han åkte hem på momangen. Väl på plats hemma blev det till att ta loss sockeln under skåpen i köket. Jo minsann där i hörnet under brickskåpet sitter........
FIDDELI!!!! Tror ni att dom höll å att tappa hakan? Carolina rusade upp och kollade hennes bur ifall nån hade glömt att stänga den. Men ack nej den var helt stängd?? Det fanns ett liten springa vid röret hon brukar klättra i. DÄR har hon pressat sig ut, sen vet vi inte, det är nu jag undrar varför vi inte har övervakningskameror hemma ;-). Men hon har iallafall gått från Tuva's rum ut i allrummet där uppe, sen ner för ganska många trappor, sen från hallen till köket och sen in i en nästan obefintlig springa i sockeln. Så har det nog gått till. Carolina fick ut henne till slut med en skinnhandske på sig och fick lagt henne i buren, sedan blev det till att tejpa. Nu ikväll åkte Henke och tjejerna och köte ny bur, jätte fin. Fiddeli var väldigt rädd först, men nu under kvällen har hon blivit lika gooo som vanligt, tack och lov.
Lång roman det här blev då och inte ett ord om Let's Dance ;-).
Men jag tycker inte det gjorde nåt att Birro åkte. Nu ska jag sova tror jag
Kram på er.

3 kommentarer:

 1. Hej mammi. vilken tur att dom hittade henne. Annars hade jag blivit jätte ledsen. puss puss från Tuvi..

  SvaraRadera
 2. Vilken busig hamster. Bra att det blev en ny bur.

  SvaraRadera
 3. Ja sicken himla tuur att jag var lite sen till jobbet igår kan man säga, annars hade de varit tack och hej med Fiddeli..
  Och tacka gudarna för att hon är lika gosig som sanligt, apropå de så ska jag gå och ta ut henne nu :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar :-)
Blir alltid lika glad