söndag 4 april 2010

Promenad

Igår var det en ' Ta fram studsmatta, utemöbler, grill och hammock dag'. Tuva var som vanligt helt till sig när vi sa att vi sätter upp studsmattan, tänk att det alltid är lika roligt, underbart.
Vi hade även den första årliga grillningen med bakpotatis, fläskfile, tzatsiki och andra kalla såser och sallad. Det är så himla GOTT.
Sen på kvällen gjorde vi något som jag inte tror så många gjorde en påskaftons kväll.
Jag, Tuva, Carolina och Mikael tog en promenad ner till Maxi och skulle köpa snus.
Tuva hade sparken med sig. Sen var det bara att gå upp igen:-)
Vi gick vid 7 tiden och var tillbaks vid 9 snåret. Skönt med långprommis.
Om ni undrar var Henke var så höll han på med motorcykeln.
Sen drack vi varm choklad och ostmacka när vi kom hem.
Så var våran påskafton, riktigt mysig. Hur var eran?
Idag har jag köpt en ny tunika till Tuva

Lindex Shop Online - Blus

Jätte fin till leggings och Converse.

Annars har jag bara ägnat mig åt bokföring och det tar tid vill jag lova. Men nu är det mesta klart ,skönt. Ha nu en härlig påskdagskväll. Kram på er.

4 kommentarer:

  1. Vilken fin tunika Tova fick. Så fräckt med leggins och Converse till. Själv har jag alltid varit en Conversetjej även när det var nördigt. Har alla regnbågens färger :-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Marie

    Jag och sonen gjorde något väldigt annorlunda på påskafton :) för vi storstädade hans rum och slängde en massa gamla saker. E var hemma hos sin mamma och jag och A var hemma själva, och det gäller att passa på när A vill städa för det händer ju som du vet inte så ofta :)

    Kram Ann-Louise

    SvaraRadera
  3. Åh, vilka härliga vårbilder... Vill också... Snart så... Tjejerna längtar som tusan efter studsmattan också så jag förstår Tuvas glädje. Grillen såg ny ut tyckte maken ;-)

    Må så gott! Kram

    SvaraRadera
  4. Sååå mysigt när trädgårdsmölerna plockas fram.Jag tog fram mina innan jag åkte till London.Lite väl optemistisk.Påsken har varit lugn "åt middag hos Tommys mamma på påskafton.På påskdagen åkte Tommy till Stockholm på jobb.Men efter en intensiv vecka i London är de skönt att ta de lite lungt.Skall gå till Britt en dag denna veckan. Skönt att de gick vägen med Elvira.

    Kram Eva

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en kommentar :-)
Blir alltid lika glad